Cautare

477 de rezultate pentru "rotaru ctin sos pacurari" (2.69 secunde)
IONUT de 24 de ani din Bucuresti, cunoscuti cu antecedente penale, care, folosind panze ( tip bonfaier) au taiat cablurile telefonice aflate intr-un canal situat pe sos.
ALEXANDRU de 21 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Yamaha, pe sos.Viilor dinspre sos.Progresului catre str.Nasaud.
- Arcul de Triumf - Piata Charles de Gaulle - Calea Dorobantilor - Sos. ... - Arcul de Triumf - Sos. Kiseleff - Piata Victoriei - Calea Victoriei sau Bd.
Spicului catre sos. ... Sorin de 24 de ani din Bucuresti, a condus o autoutilitara marca Dacia 1305, pe sos. Stefan cel Mare dinspre Calea Floreasca catre bd.
JIHU de 31 de ani, cetatean chinez, a condus un autoturism marca Volkswagen, pe sos. Colentina dinspre oras Voluntari catre sos.
La data de 18 decembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sectorul 2, sa se deplaseze pe sos. ... Marian, prin escaladarea gardului, a patruns in curtea si ulterior in pivnita imobilului situat pe sos.
Ilfov, care a declarat ca detine permis de conducere eliberat de autoritatile spaniole, a condus un autoturism marca Mercedes Benz, pe sos. ... Ion Iriceanu catre sos.
- in luna septembrie 2010, cei doi s-au prezentat la sediul unei societati comerciale din sos. ... - in luna decembrie 2010, s-au prezentat la punctul de lucru al unei societati comerciale din sos.
La data de 4 februarie 2011, in jurul orei 04:25, Sectia 5 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 despre faptul ca doua persoane necunoscute incearca sa patrunda intr-un imobil situat in sos. ... Individul nu s-a supus somatiei si a traversat sos.
La data de 15 februarie 2011, in jurul orei 09.00, politisti din cadrul Politiei Sectorului 2 - Serviciul de Investigatii Criminale - Compartimentul Flagrant au observat in zona Sos.
Telejan catre sos. ... Ilfov, circula cu o bicicleta pe sos. Mihai Bravu, dinspre Calea Mosilor catre bd. Pache Protopopescu. Cand a ajuns la intersectie cu bd.
GINEL de 31 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe sos. ... MIHAI de 30 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Ford Galaxy, pe sos.
MIRCEA de 41 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Skoda Octavia, pe Sos. ... MIRCEA de 41 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Skoda Octavia, pe Sos.
IONEL de 41 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca BMW, pe Sos. ... Ilfov, in timp ce conducea un autoturism marca Mercedes, pe sos.
Mihaela de 39 de ani, din Bucuresti, a condus autoturismul un marca Daewoo Tico pe sos. ... Din impact, autoturismul Daewoo a fost proiectat pe sensul opus de circulatie intr-un troleibuz, care circula pe sos.
La data de 07.08.2011, in jurul orelor 15.15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe Sos. ... La data de 07.08.2011, in jurul orelor 14.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe Sos.
Mirela de 35 de ani, din Bucuresti, a condus a condus un moped pe Sos. ... Cristian de 43 de ani, din Bucuresti, care circula pe Sos.
Mihail Sebastian catre Sos. ... Buzoieni, a efectuat manevra de intoarcere pe sensul de mers Sos. Alexandriei catre Str. Mihail Sebastian, moment in care a surprins si accidentat pe C.
La data de 23 octombrie 2011, politisti din cadrul Sectiei 17 l-au prins in flagrant pe Sos. ... Victor de 41 de ani, din Bucuresti, care, prin folosirea de chei potrivite, a incercat sa sustraga bunuri din 5 autoturisme parcate pe Sos.
Gabriel de 23 de ani, din judetul Ialomita, a condus un autoturism marca Opel pe Sos. ... Maior Coravu catre Sos.
google-analytics.com